maanantai 21. maaliskuuta 2016

Palmusunnuntaina

Puutarhavuosi on vahvassa vauhdissa. Chilit, paprikat, tomaatit, basilikat, timjamit, jättiverbenat, buddleiat ja malabarinpinaatti kylvetty, ruukkunarsissit haettu kaupasta ja ensimmäiset elonmerkit lumen alta paljastuneet. Virpojat koristelivat vitsansa ("palkka mulle, pitsa sulle!") ja kevätohra laitettiin itämään. Ja mikä sopisi hiljaisen viikon tunnelmaan paremmin kuin räävittömän punaisena hehkuva amaryllis...Siinä on passiota kerrakseen. Då kör vi!





Vielä viimeiseksi naulaksi tämän talven arkkuun kuva komeamaksaruohoista tammikuun tulipalopakkasilta. Ei ole Kalifornian keksinnöstä arktisten ihmeiden ikuistajaksi - iPhone hyytyi pakkasessa heti ensimmäisen räpsäisyn jälkeen.



2 kommenttia:

  1. Sä olit jo kylvänyt vaikka mitä, mulla jää tänä vuonna, jostakin syystä kylvöt väliin, mutta kaupasta sitten ostan alkuja. Joskus näin. Olen eka kertaa sun blogissa ja ois niin kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kutsusta! Minusta on hämmästyttävää seurata, miten mitättömästä siemestä alkaa yhtäkkiä kasvaa ihan oikea kasvi.

    VastaaPoista

Suositut tekstit